De voorstelling Een belevenis om nooit te vergeten

Balletschool Lisette geeft leerlingen de kans om regelmatig in een professioneel theater op het podium te staan, een fantastische boost voor het zelfvertrouwen van de dansers en een geweldige herinnering voor later. Wie wil er nou niet deel uitmaken van onze professionele voorstellingen*?

*Volwassen leerlingen hebben de keus: in de basis zijn onze voorstellingen voor onze jeugdleden, als volwassen leerlingen mee willen doen, vinden we dat alleen maar leuk en zoeken we een manier om ook de volwassen enthousiastelingen te integreren in de show.

Volwassen dansers kunnen op het lesrooster goed herkennen welke groepen meedoen aan de voorstelling en welke niet: alleen de roze ingekleurde lessen doen NIET (als groep) mee.
Wil je tóch, individueel, meedoen met de voorstelling? Geef het aan bij een medewerker van de balletschool, dan bekijken en bespreken we de opties. Mogelijk kun je dan tijdelijk naar een groepsles overstappen die wel meedoet, of we bedenken voor jou een solistenrol.

Balletschool Lisette

Onze shows

Onze nieuwste voorstelling heet “De Fluitstaartjes gaan op avontuur” en wordt op 15 en 16 juni 2024 opgevoerd in theater de Purmaryn, klik hier voor meer informatie.

In het bestaan van de balletschool hebben we al vele prachtige voorstellingen mogen uitvoeren.
Hieronder vind je een impressie van onze laatste shows.

De Sprookjesspiegel 2012

Als Féyanne in slaap valt droomt ze dat haar regenboog-barbie tot leven komt. Samen met de Regenboogfee stapt ze door haar spiegel een magische wereld in waar ze allerlei sprookjesfiguren ontmoet.

Dans je kleur 2014

In het dorpje Azuur zijn de blauwe inwoners heel gelukkig met elkaar. Van de helderblauwe morgen tot de donkerblauwe nacht. Alles in het dorpje kleurt blauw, totdat er op een dag een gele badeend in het azuurblauwe water opduikt…
Een modern sprookje over tolerantie en acceptatie in de kleurrijke wereld waarin wij leven. Een wereld waarin niemand bang zou moeten zijn om uit te komen voor zijn of haar kleur.

De Betoverde harlekijn 2016

Tijdens een storm slaat de bliksem in speelgoedwinkel “de Betoverde Harlekijn”. De Harlekijn uit het logo komt samen met al het speelgoed tot leven. Ze ontdekt dat zij door de blikseminslag haar sterrenstof kwijt is en gaat samen met het speelgoed ernaar op zoek.

De wereld van Aquamarijn 2018

Dit verhaal gaat over Aquamarijn, een jonge waternimf in Waterland, die op zoek is naar haar identiteit. Haar zoektocht brengt haar naar het Land van Aarde, Lucht en Vuur. Na een lange reis leert ze hoe de verschillende elementen elkaar in balans houden, als ze samenwerken. Als ze inziet hoe waardevol het water is, beseft ze opeens waar ze werkelijk thuishoort en keert ze trots terug naar huis.

Liefde voor dans 2023

In het seizoen waarin de balletschool haar 20-jarig jubileum viert is het dubbel feest, want na een jarenlange en lastige periode vol lockdowns en overige beperkingen is het eindelijk weer zover dat we op het podium onze liefde voor dans kunnen tonen! In een gevarieerd programma, met zowel klassieke als moderne dansvormen, ontroerden onze dansers hun publiek in zes korte (en allemaal verschillende) voorstellingen.