Modern

We leren je de prachtige vloeiende moderne dans techniek, hoog en laag werken, op de vloer, verplaatsend over de vloer, en allerlei soorten van beweging waar je spieren voor gebruikt waar je het bestaan niet eens van wist. Het is niet alleen een hele unieke artistieke dansvorm, door middel van deze dansvorm kun je ook heel mooi je emoties tonen. De verscheidenheid zorgt ervoor dat dit een dansvorm is waar je je grenzen kunt opzoeken en nieuwe innovatieve ideeën kunt opdoen over wat dans is en wie kan dansen. Je werkt met de natuurlijke lijnen van je lichaam, waardoor je heel goed je eigen lijf en mogelijkheden leert kennen.

Moderne dans is vaak aantrekkelijk voor diegenen die een dansvorm zoeken die anders is dan de strikte structuur bij ballet of de urban grofheid van hip-hop.

Basiskennis van ballettechniek is wel een pré om deze les te kunnen meekomen. Veel van onze dansers combineren dit dan ook en volgen naast de moderne les ook wekelijks balletles.

Kom en ontdek nieuwe manieren hoe je lichaam kan bewegen. Ervaar de vrije, vloeiende beweging van moderne dans bij ons!

  • Modern 1: voor kinderen vanaf 12 jaar
  • Modern 2: voor jeugd vanaf 15 jaar
  • Modern 3: voor volwassenen, niveau beginners
  • Modern 4: voor volwassenen, niveau beginners – half gevorderd


Nicky Maurix


Om de lichaamshouding en het gebruik van spieren goed te kunnen controleren, dragen onze leerlingen een verplicht uniform. 

Klik hier voor het kledingvoorschrift.