Kleuterballet

Bij de kleuterballetlessen moedigen we de kinderen aan onzekerheden los te laten en zichzelf te zijn in de aanwezigheid van anderen. Door middel van duidelijke instructies en vriendelijke aanmoediging zullen de kinderen zich snel op hun gemak voelen om nieuwe dingen uit te proberen.

Wij geloven in opnieuw proberen: het is oké om te vallen, je hoeft alleen maar op te staan en door te gaan. We proberen een omgeving te creëren waar de kinderen zich veilig voelen en niet bang zijn om fouten te maken, aangezien we alleen kunnen groeien door vallen en opstaan.
En als de kinderen een nieuwe oefening onder de knie krijgen dankzij onze aanmoediging en adviezen, ervaren ze het gevoel van prestatie. Dit zal ze zelfvertrouwen geven en het besef dat ze echt iets kunnen bereiken door het steeds opnieuw te proberen.

Onze kleuterballetlessen zijn niet voor niets populair en regelmatig is er sprake van een wachtlijst.
Aanmelden voor een proefles kan vanaf 3,5 jaar.
Kinderen worden opgeroepen voor een proefles zodra bekend is wanneer zij geplaatst kunnen worden.Nicky Maurix


Om de lichaamshouding en het gebruik van spieren goed te kunnen controleren, dragen onze balletleerlingen een verplicht uniform. Afhankelijk van het niveau dragen ze een corresponderende kleur.

Klik hier voor het kledingvoorschrift per niveau.