Voorstelling 2024

Kaartverkoop

De voorverkoop van de entreekaarten start op 5 april 2023, om 10:00 uur!

In de voorverkoop bestellen de familieleden van de dansers als eerste hun kaarten, voor elke leerling zijn er maximaal 4 kaarten gereserveerd. Lees infobrief 2 goed door met instructies hoe en waar je de kaarten in de voorverkoop kunt bestellen!

Alle tickets die na de voorverkoop nog overblijven, gaan vanaf 8 mei 2023 in de vrije verkoop. Wie dus meer dan 4 tickets wil, koopt na 8 mei nog extra tickets erbij. Tzt volgt er op deze site meer informatie waar je tickets in de vrije verkoop kunt kopen.

Filmopname

Ook dit jaar wordt er weer een professionele filmopname gemaakt van elke show.

Binnenkort vindt u hier meer informatie hoe u de film kunt nabestellen.

Vrijwilligers gezocht!

Een grote productie als deze kan niet gerealiseerd worden zonder hulp van vrijwilligers. Lijkt jou het ook leuk om onderdeel uit te maken van onze crew? Geef je dan hieronder op!

Veelgestelde vragen

Omdat we regelmatig met soortgelijke vragen geconfronteerd worden, hebben we hieronder alvast op een aantal FAQ’s antwoord gegeven.
Wordt uw vraag niet beantwoord hieronder? Stuur ons dan gerust een e-mail (info@balletschoollisette.nl).

Deze voorstellingen gaat het een beetje anders dan anders, omdat we deze keer niet in een groot theater als de Purmaryn staan, met meer dan 500 zitplaatsen, maar in de knusse theaterzaal in P3, met slechts iets van 130 zitplaatsen. Op 5 april 2023 om 10:00 uur zal de voorverkoop starten. Om familie en vrienden van de dansers als eersten de kans te geven stellen we in de voorverkoop maximaal 4 entreekaarten per deelnemende danser beschikbaar. Vanaf 8 mei zullen alle overige entreekaarten in de vrije verkoop gaan, zodat je eventueel nog een extra kaartje kunt bemachtigen.

Helaas was Theater de Purmaryn in 2023 niet meer beschikbaar. Daarom kiezen we voor de gezellige theaterzaal in P3. Niet dat dat minder leuk is, het is alleen anders, dat zien we dan maar gewoon als een uitdaging. We dansen 6 korte shows (ze duren elk ongeveer 45-60 minuten, zonder pauze) met wisselende casts. We maken er hoe dan ook een onvergetelijke ervaring van voor onze dansers en het publiek! In juni 2024 hebben we overigens wél Theater de Purmaryn geboekt zodat we over een jaar al weer een hele grote eindshow kunnen geven, zoals jullie al 20 jaar van ons gewend zijn!
Allereerst: de reden dat sommige leerlingen in meerdere shows optreden is om zoveel mogelijk mensen de gelegenheid te bieden de show te zien. Met ca. 30 dansers/danseressen per show en maar 130 zitplaatsen, zou iedere leerling gemiddeld maar vier mensen kunnen meenemen. Maar hoe moet het dan als ook opa, oma, broertje, zusje, misschien wel stiefmoeder of stiefvader, oom, tante etc. wil komen kijken? Om die reden mogen de wat oudere leerlingen in meer dan één show optreden, zo hopen we de bezoekers een beetje te kunnen verdelen. De dansers en danseressen hebben geen enkel idee wie er in de zaal zit, dat kun je niet zien vanaf toneel. Het is de bedoeling dat u uw kind zelf brengt naar de foyer, daar wordt hij/zij opgevangen door de begeleider van zijn/haar kleedkamer en samen gaan zij backstage. U kunt er dan zelf voor kiezen daarna vanuit de zaal van de voorstelling te gaan genieten, maar als u de show bijvoorbeeld al een keer gezien heeft, kunt u ook naar huis gaan, of in de foyer genieten van een drankje en uw kind na afloop van de show weer ophalen op het afgesproken punt in de foyer. Uiteraard begrijpen we dat u als ouder eigenlijk het liefst bij alle optredens van uw kind wilt zijn, je wil geen minuut missen, maar daarom is iedereen vrij om evengoed een kaartje extra te kopen. U doet dat dan echt voor uzelf, uw kind merkt daar zelf helemaal niets van.

Nee, uw kind is al voor aanvang van de show backstage met haar groep en begeleider, en blijft daar tot het einde van de show. U kunt dus gewoon de hele voorstelling afkijken. Geen zorgen, uw kind zal zich niet vervelen. We hebben achter de schermen een groot team van docenten en vrijwilligers die alles op alles zetten om de dansers en danseressen te vermaken. De allerjongsten worden voorgelezen, er worden spelletjes gespeeld, plaspauzes ingelast, kleurplaten ingekleurd, samen wat uit een lunchtrommeltje gegeten, weer even naar de wc gegaan en natuurlijk worden de kinderen voorbereid op hun optreden. Kostuums aan, kapsels netjes maken, veters gestrikt en in de juiste volgorde klaarstaan. Wie weet nog wie er voorop staat?
En ook u zult zich niet vervelen, voor u het weet is de show voorbij en kunt u in de foyer alle dansers en danseressen als ware artiesten met een groot applaus onthalen!
Ouders mogen overigens niet backstage. Vanwege veiligheidsoverwegingen mogen alleen daar alleen mensen van de crew komen. De begeleider van uw kind brengt hem/haar weer terug naar foyer.

Nee, conform de huisregels van het theater moeten alle bezoekers een zitplaats hebben. Dit is uit veiligheidsoverwegingen en u kunt er dus op rekenen dat u bij de ingang wordt gecontroleerd op een entreekaart voor alle bezoekers. De voorstelling is overigens over het algemeen genomen geschikt voor kinderen vanaf ca. 4 jaar.

Wil jij graag helpen bij de voorstelling?